Over syncreon

We bieden meer dan alleen een baan

Dagelijks gaan er duizenden producten door onze logistieke warehouses in Tilburg, Waalwijk, Amsterdam, Venray en Rotterdam. syncreon optimaliseert al meer dan 60 jaar de supply chains van onze klanten door op maat gemaakte, vooruitstrevende en schaalbare oplossingen te bieden die de kosten verlagen en de prestaties verbeteren. Zo werken we bijvoorbeeld voor grote auto- en technologiemerken.

Er werken wereldwijd zo’n 15.000 syncreon’ers bij ons op meer dan 100 locaties. We verwelkomen continu nieuwe collega’s en bieden ze meer dan alleen banen. Naast een fijne werksfeer waarin je mag zijn wie je bent en waar we goed voor elkaar zorgen, bieden we volop opleidings- en trainingsmogelijkheden om je te ontwikkelen.

Bij syncreon zetten we ons volledig in voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. We hebben preventieprocessen, inclusief schoonmaak- en ontsmettingsmethoden, screenings, mondmaskers. syncreon voldoet aan de richtlijnen volgens de nationale voorschriften en houdt zich aan de 1,5 meter afstand.

Versterk ons team als .